Pieter Goiris is de sterke man achter and&-festival in Leuven en hij wist zelfs Alicia Garza, mede-oprichtster van de Black Lives Matters Movement, te strikken voor de affiche.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Goiris is de sterke man achter and&-festival in Leuven en hij wist zelfs Alicia Garza, mede-oprichtster van de Black Lives Matters Movement, te strikken voor de affiche. © Vertommen

Leuvens innovatiefestival and& pakt uit met eventbeleving van de toekomst: “Fysiek en digitaal lopen door elkaar op hybride platform HYBR”

LeuvenVandaag gaat het Leuvense festival and& van start en dat is lang niet evident in coronatijden. Toch hebben de organisatoren een antwoord gevonden om een innovatiefestival die naam waardig te organiseren dat voldoet aan de coronamaatregelen. “We lanceren met HYBR een uniek hybride platform dat bezoekers on- en offline met elkaar connecteert. Dit is volgens ons de toekomst voor elk netwerkevent”, zegt Pieter Goiris.

0 reacties

 1. Politie van Leuven rolt internationale bende sigarettensmokkelaars op: “In het najaar van 2020 verantwoordelijk voor 18 miljoen euro aan namaaksigaretten”
  Leuven

  Politie van Leuven rolt internatio­na­le bende sigaretten­smok­ke­laars op: “In het najaar van 2020 verantwoor­de­lijk voor 18 miljoen euro aan namaaksiga­ret­ten”

  Een internationaal onderzoek, gevoerd door de Federale Gerechtelijke Politie van Leuven, heeft een criminele organisatie in beeld gebracht die namaaksigaretten smokkelde over heel West-Europa. De politie- en douanediensten zijn op 4 en 5 mei binnengevallen op 17 locaties in België, 10 in Frankrijk en 1 in Nederland. Er werden er 11 verdachten gearresteerd en op locaties in Lubbeek, Wemmel en Brussel, verborgen in woningen in totaal meer dan 1 miljoen Euro aangetroffen.
 2. Zowel oppositie als meerderheid trekken aan zelfde zeel in dossier ‘plexigate’: In Leuven mogen handelaars dit weekend alvast wél plexischermen zetten
  Leuven
  1

  Zowel oppositie als meerder­heid trekken aan zelfde zeel in dossier ‘plexigate’: In Leuven mogen handelaars dit weekend alvast wél plexischer­men zetten

  Crisisvergadering op de Oude Markt vanochtend over de plexischermen, want mochten die nu wel of niet tussen de terrastafels gezet worden? Njet, zo blijkt, al is er nog steeds geen ministerieel besluit, en dus heeft burgemeester Ridouani (Vooruit) laten weten dat ze in Leuven gezet mogen worden. “We gaan dat niet meteen handhaven en we geven de horeca de tijd om zich in regel te stellen”, klinkt het.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”