Monopoly Discotheken zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn gezien de vele discotheken die Vlaanderen rijk was. Momenteel zijn heel wat bekende namen van toen al gesloten, waaronder Manhattan in Leuven.
Volledig scherm
Monopoly Discotheken zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn gezien de vele discotheken die Vlaanderen rijk was. Momenteel zijn heel wat bekende namen van toen al gesloten, waaronder Manhattan in Leuven. © Group24

Leuvens icoon Manhattan krijgt plaats in Monopoly Discotheken

LeuvenDe Leuvense discotheek Manhattan is elfde geworden in de poll voor Monopoly Discotheken. Daarmee verzekert het Leuvense icoon - nu de opnamestudio van Thuis - zich van een plaats op het spelbord.

0 reacties

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen