Zonnepanelen zijn één manier om duurzaam door het leven te gaan maar het Leuvense bedrijf Statik bewijst dat creatief ondernemen ook tot resultaten leidt, met een gegeerd label tot gevolg.
Volledig scherm
Zonnepanelen zijn één manier om duurzaam door het leven te gaan maar het Leuvense bedrijf Statik bewijst dat creatief ondernemen ook tot resultaten leidt, met een gegeerd label tot gevolg. © Vertommen

Leuvens bedrijf Statik haalt prestigieus duurzaamheidslabel binnen

LeuvenHet Leuvense digitale bureau Statik mag zich sinds kort ‘B Corp’ noemen en is daarmee pas het 25ste bedrijf in ons land om het prestigieuze duurzaamheidslabel binnen te halen. Statik is gespecialiseerd in toegankelijke technologie.

0 reacties

 1. VELO lanceert circulaire betaalbare e-fiets in Leuven: “Het gaat om een eenvoudig systeem zonder toeters en bellen”
  Leuven

  VELO lanceert circulaire betaalbare e-fiets in Leuven: “Het gaat om een eenvoudig systeem zonder toeters en bellen”

  VELO vzw lanceert in samenwerking met swugo een innovatieve circulaire e-fiets. “Het is een betaalbare oplossing voor wie elektrisch ondersteund wil fietsen. In de proefperiode richt VELO zich in de eerste plaats tot studenten”, zegt Jos Vandikkelen, directeur bij VELO. Na het proefproject wordt er ook gemikt op het bredere publiek om elektrisch ondersteund betaalbaar te maken.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassende zomerkampen in jouw buurt
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Sven Nys achterna of liever ravotten in de modder? Amusement verzekerd op deze zeven verrassen­de zomerkam­pen in jouw buurt

  Kinderen die deze zomer iets om handen willen hebben, moeten stilaan beslissen aan welke kampen ze in juli en augustus willen deelnemen. Het lijkt misschien nog vroeg, maar heel wat organisatoren hebben de inschrijvingen nu al geopend of zijn dat zeer binnenkort van plan. Sterker nog: er zijn al zomerkampen die volledig volzet zijn. Wij geven je kroost alvast wat inspiratie met enkele toffe kampen in Leuven en het Hageland. Zo kan je gaan deejayen in Keerbergen, striptekenen in Tienen of paintballen in Aarschot. En goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij!