Toon Tweepenninckx, Hugo Dehennin, Maggi Exelmans en schepen Denise Vandevoort stellen trots Straathistories 'Ziekelingenstraat en omgeving' voor.
Volledig scherm
Toon Tweepenninckx, Hugo Dehennin, Maggi Exelmans en schepen Denise Vandevoort stellen trots Straathistories 'Ziekelingenstraat en omgeving' voor. © Stad Leuven

Leuvenaars uit de Ziekelingenstraat en omgeving delen hun verhalen in tiende Straathistories

LeuvenMet ‘Ziekelingenstraat en omgeving’ is de tiende Straathistories een feit. “Mede omdat de buurt bij Leuvenaars weinig bekend is, was ik gebeten om de rijke historie uit te dragen. De oudere generatie kent nog veel verhalen maar de jongere niet”, zegt Maggi Exelmans, één van de initiatiefnemers.

0 reacties

 1. Meer dan helft van gecontroleerde handelszaken en bedrijven niet in orde met coronamaatregelen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Meer dan helft van gecontro­leer­de handelsza­ken en bedrijven niet in orde met coronamaat­re­ge­len

  Politie en sociale inspectiediensten slaan de handen in elkaar om coronamaatregelen in Vlaams-Brabant sterker te controleren. Als reactie op de zorgwekkende coronacijfers hebben politie en bevoegde inspectiediensten in de laatste drie weken van maart samen controles uitgevoerd op de naleving van de coronamaatregelen, in het bijzonder door werkgevers en werknemers. Liefst 117 handelszaken en bedrijven werden gecontroleerd, slechts bij 48 van hen werden de coronamaatregelen goed opgevolgd.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League