Het Leuvense stadsbestuur wil dat zoveel mogelijk woningen worden gerenoveerd maar beseft dat heel wat mensen dat niet kunnen voorfinancieren.
Volledig scherm
Het Leuvense stadsbestuur wil dat zoveel mogelijk woningen worden gerenoveerd maar beseft dat heel wat mensen dat niet kunnen voorfinancieren. © Foto's Vertommen

Leuvenaars krijgen renovatielening met uitgestelde betaling: “Meer dan 55 % werkt en kan toch niet lenen bij de bank”

LeuvenDe eerste tien Leuvenaars die in aanmerking komen voor een renovatielening met uitgestelde betaling zijn een feit. Met het geld kunnen ze broodnodige renovatiewerken aan hun woning uitvoeren. “Veel alleenstaanden zijn kandidaat want het is veel moeilijker om met één inkomen een renovatie te financieren”, zegt Frouke Wouters, coördinator van Minder=Meer.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.