Leuvenaar Joren Houtevels (20) is Mister Gay Belgium 2020
Volledig scherm
Leuvenaar Joren Houtevels (20) is Mister Gay Belgium 2020 © BELGA

Leuvenaar Joren Houtevels (20) gekroond tot Mister Gay Belgium: “Zelf thuis weggegaan omdat ik me niet aanvaard voelde”

LeuvenDe 20-jarige Joren Houtevels uit Leuven is verkozen tot de nieuwe Mister Gay Belgium 2020. De student leerkracht lager onderwijs gaat zich inzetten voor LHBT’ers op school én opkomen tegen kinderverstoting. “Ik wil een rolmodel zijn voor jongeren die het ook moeilijk hebben", klinkt het.

 1. Leuven heeft nu ook eigen LGBTQIA+-studentenvereniging: “Aanwinst voor onze hogeschool en een thuis voor iedereen”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven heeft nu ook eigen LG­BTQIA+-studenten­ver­e­ni­ging: “Aanwinst voor onze hogeschool en een thuis voor iedereen”

  In aanloop naar de ‘Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie’ op 17 mei erkent hogeschool UCLL ‘Spectrum’ als officiële studentenvereniging. Leuven krijgt daarmee haar eerste LGBTQIA+-studentenvereniging. “Iedereen is er welkom, ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, afkomst, opleiding”, vertelt co-voorzitter van Spectrum Gertjan Lens. “Deze officiële erkenning is geweldig”, klinkt het ook bij de Leuvense Mister Gay Belgium 2020, Joren Houtevels.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"