Er worden alweer nieuwe stappen gezet naar een rookvrije Leuvense sportbeleving, zoals hier bij bij Daring CLub Leuven Atletiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Er worden alweer nieuwe stappen gezet naar een rookvrije Leuvense sportbeleving, zoals hier bij bij Daring CLub Leuven Atletiek. © Vertommen

Leuven verbant de sigaret op steeds meer locaties: “Zien roken doet roken en daarom willen we het zéker in het bijzijn van kinderen ontmoedigen”

LeuvenLeuven is drie rookvrije sportclubs rijker want vanaf dit seizoen is het niet meer toegelaten om te roken op of naast de terreinen van Daring Club Leuven Atletiek, KOSC Wijgmaal en KVC Kessel-Lo 2000. In totaal zijn nu al zes lokale sportverenigingen officieel rookvrij en schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V) hoopt dat er nog veel zullen bijkomen in de toekomst. “Zonder de rokers te stigmatiseren, kiezen we voor een een rookvrije toekomst en zeker in de sport”, klinkt het.

1 reactie

 • Michel De Winter

  1 week geleden
  Schaf dan al de sigaretten en sigaren en roltabak af maar de inkomsten nodig regering
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.