Vaccinatiecentrum in de Brabanthal in Leuven.
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum in de Brabanthal in Leuven. © Vertommen

Leuven schaalt boostercampagne op en verhuist weer naar Brabanthal

LeuvenOm de vaccinatiecampagne op dreef te houden, heeft het Leuvense stadsbestuur besloten terug te keren naar de Brabanthal. 

 1. Stukje fruit? Jerry telde 199 euro neer voor gigantische jackfruit bij AD Delhaize
  Holsbeek/Laakdal
  12

  Stukje fruit? Jerry telde 199 euro neer voor giganti­sche jackfruit bij AD Delhaize

  Afgelopen week stond Delhaize Holsbeek op zijn kop, toen uitbater Inga Lambregts (55) er besloot jackfruit in de toonbank te leggen: een flinke knaap van 13 kilogram met een prijskaartje van liefst 199 euro. Een koper verwachtte Lambrechts voor haar “specialleke” niet meteen te vinden, maar dat was dan buiten Reginald ‘Jerry’ Jooren (62) gerekend. “Er waren nog geïnteresseerden? Dan heb ik echt geluk gehad.”
 2. Dichten, fotograferen met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Dichten, fotografe­ren met je smartphone of je eigen strip verzinnen: zeven leuke workshops voor de winter in Leuven en het Hageland

  Nieuwjaar ligt alweer een poosje achter ons en het normale leven is weer op gang gekomen. Hoog tijd dus om werk te maken van je goede voornemens. Misschien had jij wel het plan opgevat om in 2022 iets nieuw te leren, maar weet je nog niet wat. Wij zochten uit welke workshops er deze winter op het programma staan in de regio Leuven en het Hageland. Wat dacht je bijvoorbeeld van druiven snoeien in Oud-Heverlee, gedichten schrijven in Tienen of mandenvlechten in Keerbergen?
 1. ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatieberoep aan tegen loodzware veroordeling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”
  PREMIUM
  GEETBETS

  ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatiebe­roep aan tegen loodzware veroorde­ling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”

  De ‘schrik van Geetbets’ geeft zich niet zomaar gewonnen na zijn veroordeling in beroep. De rechter nam hem zijn rijbewijs en VW Golf af en stuurt de twintiger voor zeven jaar naar de gevangenis na wegpiraterij die acht jaar duurde. De enige optie die nog restte: naar het hof van Cassatie trekken. “De rechtbank heeft niet met alle bijgebrachte stukken rekening gehouden”, verduidelijkt zijn advocaat.