Leuven haalde eerder al meer dan een half miljoen euro aan Vlaamse subsidies binnen voor vier projecten rond innovatie en slimme toepassingen rond het zogenaamde Internet Of Things.
Volledig scherm
PREMIUM
Leuven haalde eerder al meer dan een half miljoen euro aan Vlaamse subsidies binnen voor vier projecten rond innovatie en slimme toepassingen rond het zogenaamde Internet Of Things. © Vertommen

Leuven laat zich inspireren door Amsterdam en München voor relanceplan: “Investeer mee in Toekomstfonds”

LeuvenLeuven lanceert een relanceplan voor de lokale economie. In dat plan gaat veel aandacht naar veerkracht, want dat is cruciaal om de coronacrisis door te komen. Innovatie lijkt het sleutelwoord en daar kan zelfs de gewone Leuvenaar deel van uitmaken, door mee te investeren in het zogenaamde Toekomstfonds. “Het kan een opportuniteit zijn voor het geld op het spaarboekje dat nu amper nog iets opbrengt”, klinkt het bij het Leuvense stadsbestuur.

5 reacties

 • Frans Desmet

  1 maand geleden
  Het spaar boekje brengt amper iets op maar ge blijft u geld houden .Als ge het aan stad Leuven geeft ben je het waarschijnlijk kwijt . vraag dat maar eens aan de investeerders van arselor in der tijd .
 • François De Moor

  1 maand geleden
  Ik heb zopas mijn grondlasten ontvangen. Bedankt Stad Leuven voor die opslag van 100€
 • Florent Martens

  1 maand geleden
  Minder geld voor prestigeprojecten zou ook kunnen helpen.
 • freddy cardoen

  1 maand geleden
  We betalen al genoeg belastingen in Leuven zeker .
 • Dominique Hermys

  1 maand geleden
  Als ik mijn belastingen betaald heb in Leuven, blijft er niets meer over.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"