De Grote Mark met het historische stadhuis is één van de toeristische trekpleisters voor Leuven, ook in de winterperiode.
Volledig scherm
De Grote Mark met het historische stadhuis is één van de toeristische trekpleisters voor Leuven, ook in de winterperiode. © Vertommen

Leuven in top 20 van beste Europese bestemmingen: “Een stad waar alles mogelijk lijkt”

LeuvenVergeet Barcelona of Berlijn en zelfs Parijs, want geen enkele van die populaire toeristische steden komt voor in de top 20 van European Best Destinations (EBD). En laat Leuven er nu wel in voorkomen, tot groot plezier van burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit). “We werden als enige Belgische bestemming geselecteerd vanwege ons rijk historisch erfgoed, maar ook omdat Leuven zich inzet voor duurzame ontwikkeling”, klinkt het trots.

2 reacties

 • Charel Degroote

  4 maanden geleden
  Toeristen vinden in vakantiestemming veel dingen goed, vooral als ze goed gegeten en gedronken hebben. Een andere zaak is een stad leefbaar houden voor de mensen die er wonen. Daarover zou er eens een enquête moeten worden afgenomen. Het is niet door hippe voorbeelden uit het buitenland te kopiëren dat het welzijn van de eigenlijke inwoners erop vooruitgaat.
 • freddy cardoen

  4 maanden geleden
  Ik zou zeggen aan het stadsbestuur blijf met jullie beide voeten op de grond . New York , Londen . Parijs dat zijn metropolen. En daar kun je Leuven zeker niet mee vergelijken .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.