Geert Vaes is een expert in circulaire economie en zal de Leuvense ondernemers op weg helpen.
Volledig scherm
Geert Vaes is een expert in circulaire economie en zal de Leuvense ondernemers op weg helpen. © Stad Leuven

Leuven helpt ondernemers met circulaire plannen in ‘maakleerplek’

LeuvenZopas opende het gloednieuwe circulaire loket in ‘maakleerplek’ in de Stapelhuisstraat. Via dit loket wil de stad Leuven ondernemers met circulaire ambities ondersteunen met gratis advies. “Ondernemers, starters en kmo’s kunnen er terecht met al hun vragen rond circulair en inclusief ondernemen”, zegt Geert Vaes, expert in circulair ondernemen.

1 reactie

 • Raoul Hoylaerts

  1 jaar geleden
  dan zullen die ondernemers zeker gratis herstellen.breng eens een haakse slijper van 60€ met een verbrand anker binnen ter reparatie,voor de prijs van de herstelling heb je er twee nieuwe,als je er mee toekomt.
 1. Nachtclub in Domo-gebouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwingen betalen met belastingen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”
  PREMIUM
  Leuven

  Nachtclub in Do­mo-ge­bouw blijft gemoederen beroeren: “Verbouwin­gen betalen met belastin­gen? Het Depot zal voor 100% zélf instaan voor die vijf miljoen”

  “Voor N-VA is het financieren van een nachtclub geen kerntaak van de stad.” Die stelling nemen gemeenteraadsleden Pieterjan Vangerven (N-VA) en Debby Appermans (N-VA) in. Meer concreet vreest de oppositiepartij dat de ‘stadskas’ zal opdraaien voor renovatiekosten van 5 miljoen euro indien vzw Het Depot die investering niet zou kunnen dragen. Mike Naert, directeur van Het Depot, reageert met verbazing: “We gaan dit geschenk echt wel zelf moeten verdienen.”