Geert Vaes is een expert in circulaire economie en zal de Leuvense ondernemers op weg helpen.
Volledig scherm
Geert Vaes is een expert in circulaire economie en zal de Leuvense ondernemers op weg helpen. © Stad Leuven

Leuven helpt ondernemers met circulaire plannen in ‘maakleerplek’

LeuvenZopas opende het gloednieuwe circulaire loket in ‘maakleerplek’ in de Stapelhuisstraat. Via dit loket wil de stad Leuven ondernemers met circulaire ambities ondersteunen met gratis advies. “Ondernemers, starters en kmo’s kunnen er terecht met al hun vragen rond circulair en inclusief ondernemen”, zegt Geert Vaes, expert in circulair ondernemen.

1 reactie

 • Raoul Hoylaerts

  1 maand geleden
  dan zullen die ondernemers zeker gratis herstellen.breng eens een haakse slijper van 60€ met een verbrand anker binnen ter reparatie,voor de prijs van de herstelling heb je er twee nieuwe,als je er mee toekomt.
 1. Animaux by Night: offensief tegen de coronasleur
  Leuven

  Animaux by Night: offensief tegen de corona­sleur

  Black Friday, de jaarlijkse hoogmis van de commerce, zal in Leuven tot laat op de avond blijven voortduren. Tijdens de shoppingnocturne zullen de meeste winkels tot 22u openblijven, en zullen de winkelstraten feeëriek verlicht worden. Dat Black Friday niet alleen gereserveerd is voor de grote elektroketens bewijst Jeroen Lemaitre: taxidermist en eigenaar van de opgezette dierenspeciaalzaak Animaux Spéciaux. Hij organiseert vanavond het kleinschalige evenement Animaux by Night, om de coronasleur voor eventjes te kunnen vergeten.