Uitbaters Gie Raeymaekers en Bjorn Verreckt achter hun tapkraan.
Volledig scherm
Uitbaters Gie Raeymaekers en Bjorn Verreckt achter hun tapkraan. © Vertommen

Leuven Central: een nieuw volkscafé

LEUVENLeuven verwelkomt met open armen een nieuw volkscafé: Leuven Central aan het Margarethaplein. Uitbaters Gie Raeymaekers en Bjorn Verreckt hebben de restanten van failliete brasserie Houblon Louvain omgetoverd tot een gezellige warme zaak met een volks karakter.

 1. Stad Leuven en Het Depot lanceren ‘You’re not alone’: Milow, Selah Sue en Tom Helsen verrassen inwoners met privéconcert
  Leuven

  Stad Leuven en Het Depot lanceren ‘You’re not alone’: Milow, Selah Sue en Tom Helsen verrassen inwoners met privécon­cert

  Om Leuvenaars die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken, organiseert de stad Leuven samen met Het Depot ‘You’re not alone’. Dat initiatief brengt Leuvense artiesten, onder wie Milow, Selah Sue en Tom Helsen, één-op-één samen met inwoners voor een babbeltje en een intiem optreden. “We willen een lichtpunt brengen en tegelijk de Leuvense artiesten steunen”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a).
 2. Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!
  PREMIUM
  Leuven

  Nog op zoek naar inspiratie, Sint? Met deze zes tips maak je de kinderen zeker blij!

  Joepie! Het was even spannend, maar Sinterklaas en zijn roetpieten zijn toch veilig aangekomen in ons land. Bij zijn intrede had de goedheiligman ook een blijde boodschap: er zijn dit jaar géén stoute kinderen! We kunnen dus allemaal weer braaf ons schoentje zetten. Maar heeft de Sint nog wel voldoende inspiratie na al die jaren? Wij gingen eens polsen bij drie Leuvense speelgoedwinkels naar hun ultieme tips voor de Sint.
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis