Jasper Stuyven krijg net na het behalen van de vierde plaats een welverdiende kus van zijn vriendin.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasper Stuyven krijg net na het behalen van de vierde plaats een welverdiende kus van zijn vriendin. © Vertommen

Leuven blikt terug op fantastisch WK wielrennen met een vierde plaats voor Jasper ‘Jappe’ Stuyven: “Geen medaille maar wel de eerste Belg”

LeuvenDonderdag zette het internationale wielerpeloton voet aan wal in Leuven. Vier dagen en vijf nieuwe wereldkampioenen later kan de stad terugblikken op een fantastisch WK. “Genieten van de eerste tot de laatste minuut. Alle voorbereidingen hebben geloond want het was echt één groot volksfeest”, zegt een fiere burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit). Volgens de politie waren er zondag liefst 300.000 bezoekers in de stad. Kippenvel!

1 reactie

 • MICHEL NOBELS

  1 jaar geleden
  Misschien tijd dat sportjournalisten eens wat meer realiteitszin aan de dag gaan leggen, Ik heb hier de afgelopen twee weken niets anders gelezen dan hoe goed Van Aert en de zijnen wel gingen zijn en met niet minder dan een wereldtitel tevreden waren. Dat was ook al zo bij de Olympische Spelen. Hoog tijd dus voor enige bezinning.
 1. Goed wonen : “Daar vegen wij onze voeten niet aan”
  Leuven

  Goed wonen : “Daar vegen wij onze voeten niet aan”

  Het recht op wonen garanderen voor elke Leuvenaar is een speerpunt voor Groen Leuven. De voorbije jaren heeft Groen in het Leuvens stadsbestuur alle beschikbare instrumenten aangewend om dit recht te realiseren en ze zal dit ook de komende jaren blijven doen. Onder het motto “Aan goed wonen vegen wij onze voeten niet” gaat Groen Leuven de komende weken de boer op met haar verhaal rond wonen en gaat ze met Leuvenaars in gesprek. De campagne werd vanmiddag met een publieksactie vanop een reuze deurmat afgetrapt aan museum M in het bijzijn van covoorzitster van Groen Nadia Naji.