Het WK wielrennen zal een invloed hebben op de mobiliteit in Leuven, maar de medische hulpverlening blijft met zekerheid gegarandeerd.
Volledig scherm
Het WK wielrennen zal een invloed hebben op de mobiliteit in Leuven, maar de medische hulpverlening blijft met zekerheid gegarandeerd. © Vertommen

Leuven blijft bereikbaar voor medische hulp tijdens WK wielrennen

LeuvenHeel wat animo over het brede pakket van verkeersmaatregelen naar aanleiding van het WK wielrennen in Leuven, maar één ding is wel zeker: wie medische hulp nodig heeft, zal die ook krijgen tijdens het grootste event ooit in de stad.

1 reactie

 • Owen Degrave

  1 maand geleden
  Ik ben benieuwd. Wat gaan ze doen als iemand een ambulance en mug nodig heeft maar deze wel aan een weg woont waar de koers moet voorbij rijden? Gaan ze de koers dan stoppen of gaan ze eerder de ambulance enzo proberen zo snel mogelijk weg te krijgen
 1. Twee elektrische fietsen gestolen uit garage
  Leuven

  Twee elektri­sche fietsen gestolen uit garage

  Op het Marraineplein hebben twee bergingen in de kelder van een appartementsgebouw dinsdag ongewenst bezoek gekregen. De daders forceerden telkens de deur, maar schijnbaar werd er niets gestolen. Dat gebeurde wel in de Mechelsestraat, waar twee verdachten een garagepoort konden openen en zo de binnenkoer van een gebouw konden betreden. Daar gingen ze aan de haal met twee elektrische fietsen. Ze werden evenwel gefilmd door een bewakingscamera. De beelden worden onderzocht door de politie.
 2. Het onwezenlijke verdriet na het verlies van hun dochtertje Norah krijgt een plaats: “Projecten als dit helpen bij het moeilijke rouwproces”
  Play

  Het onwezenlij­ke verdriet na het verlies van hun dochtertje Norah krijgt een plaats: “Projecten als dit helpen bij het moeilijke rouwproces”

  Afscheid nemen van een geliefde was in tijden van strenge coronamaatregelen heel moeilijk. Daarom lanceert Het Laatste Nieuws in samenwerking met Reveil vzw ‘Het Mooiste Bericht’ om nabestaanden een hart onder de riem te steken. “We vragen aan nabestaanden ‘Wat zou je nog willen zeggen mocht je nog een berichtje sturen naar een overleden dierbare?’”, vertelt Pieter Deknudt (38), oprichter van Reveil vzw.