Producten van de eigen landbouw moeten in de toekomst alle kansen krijgen in Leuven.
Volledig scherm
Producten van de eigen landbouw moeten in de toekomst alle kansen krijgen in Leuven. © Vertommen

Leuven 2030 lanceert EcoFoodMap: “Digitaal kompas voor de Leuvense voedselstrategie”

LeuvenIn Leuven werd zopas de EcoFoodMap gelanceerd. Dat is een online platform dat inzicht biedt in alle mensen en organisaties die de Leuvenaars van voedsel voorzien. “Van veld tot bord zijn er heel veel spelers betrokken”, zegt Caroline Huyghe van Leuven 2030.

0 reacties

  1. KU Leuven-professor die in opspraak kwam door grensoverschrijdend gedrag, vertrekt nadat universiteit tuchtprocedure opstart: “Hij mag tot eind dit jaar geen professionele activiteiten uitoefenen”
    Leuven

    KU Leu­ven-professor die in opspraak kwam door grensover­schrij­dend gedrag, vertrekt nadat universi­teit tuchtproce­du­re opstart: “Hij mag tot eind dit jaar geen professio­ne­le activitei­ten uitoefenen”

    De KU Leuven heeft beslist om de samenwerking met de professor aan de faculteit Letteren, die in februari in opspraak kwam, stop te zetten. Onderzoek van Het Laatste Nieuws toonde aan dat de man zich jarenlang schuldig zou gemaakt hebben aan grensoverschrijdend gedrag: van seksistische opmerkingen tegen collega’s, over mails met pornografische afbeeldingen tot het foutief benaderen van studentes. “Er zijn bindende afspraken gemaakt dat hij geen professionele activiteiten uitoefent tot eind 2022 (ook niet buiten KU Leuven) en zich deskundig laat coachen en begeleiden om aan zichzelf te werken.”