Stan poseert met zijn held Spiderman na hun boevenvangst.
Volledig scherm
PREMIUM
Stan poseert met zijn held Spiderman na hun boevenvangst. © Vertommen

Leukemiepatiëntje Stan (5) leert klimmen en vangt boeven met Spiderman en Leuvense politie: “Ongelofelijk. Een jaar geleden kon hij niet eens meer stappen”

LeuvenStan Van den Bosch (5) uit Begijnendijk heeft vandaag dankzij Make-A-Wish de dag van zijn leven gehad. In een Tesla werd hij ‘s ochtends opgepikt om te leren klimmen zoals zijn favoriete superheld, frietjes met bitterballen te eten en uiteindelijk een ontsnapte crimineel te vangen samen met de enige echte Spiderman. Een ongelooflijke prestatie van de kleine held: Stan kon een jaar geleden zelfs niet meer stappen door acute lymfatische leukemie. “Het begon met een blauwe plek op zijn been. Vervolgens zie je je zoontje maandenlang zwaar aftakelen”, vertelt mama Tina.

  1. VIDEO en FOTOREPO Leuven stroomt vol op tweede dag van WK Wielrennen
    Leuven
    1

    VIDEO en FOTOREPO Leuven stroomt vol op tweede dag van WK Wielrennen

    Bleef het vrijdag nog behoorlijk kalm op het WK Wielrennen in Leuven dan kregen we zaterdag een heel ander beeld te zien. De bezoekers genoten onder een stralende zon van de wedstrijd van de vrouwen en zagen Italië opnieuw zegevieren. Vandaag wordt er nog meer volk verwacht in de Leuvense binnenstad en hoewel Wout Van Aert de favoriet is voor de zege zal Jasper ‘Jappe’ Stuyven zonder enige twijfel luid worden aangemoedigd, niet in het minst op de Wijnpers die mogelijk scherprechter zal zijn voor de beslissende ontsnapping.