Overvloedige takeaway bij restaurant Lavinia in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Overvloedige takeaway bij restaurant Lavinia in Leuven. © EDLL

LEKKER LOKAAL. Takeaway bij Lavinia: “‘Hebben we zoveel besteld?’, vragen we onszelf af”

LeuvenRestaurant Lavinia op het Rector De Somerplein in Leuven is een van de waaghalzen die in volle coronacrisis de deuren heeft geopend. Sinds kort zijn ze - hoe kan het ook anders - nieuwkomer op Uber Eats. Wij hopen alvast op een culinaire reis langs het beste van de Koerdische keuken. Meer restaurantrecensies lees je in ons dossier.

 1. Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Maak de overstap naar de langere afstand”

  Simon De Cuyper kijkt ernaar uit om opnieuw aan zijn favoriete sport te kunnen doen: “Maak de overstap naar de langere afstand”

  Eindelijk vindt er in ons land nog eens een triatlon plaats. Omwille van de coronarestricties is er van een officiële wedstrijd eigenlijk nog geen sprake, maar toch strijden de meer dan 300 atleten die in Lievegem telkens in bubbels van 25 aan de start komen wel tegen de klok. De aardige prijzenpot van de Bro.Go-triatloncup zorgt ervoor dat er heel wat schoon volk aan de start verschijnt op de site in Zomergem. Onder hen ook meervoudig Belgisch kampioen en voormalig Olympiër Simon De Cuyper. Hij maakt dit seizoen de overstap naar de halve afstand (1900m zwemmen, 90km fietsen en 21km lopen).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas