De ribbetjes (met het heerlijke sausje erop).
Volledig scherm
PREMIUM
De ribbetjes (met het heerlijke sausje erop). © WHW

LEKKER LOKAAL: Resto Ribs, een must voor liefhebbers van ribbetjes (die ook een grote maag hebben)

We kunnen het niet genoeg herhalen. Eten laten komen is niet hetzelfde als lekker tafelen op restaurant. Toch doet het soms een beetje terugdenken aan die tijden dat we ons met vrienden konden volstoppen met vlees, kroketjes en wijn. Zo ook bij Resto Ribs. Hét bewijs dat ribbetjes van op restaurant beter zijn dan de ribbetjes die je thuis maakt.

 1. Leuven schenkt verloren voorwerpen aan goede doelen: “Steentje bijdragen aan de bestrijding van armoede en schouders zetten onder de circulaire economie”
  Leuven

  Leuven schenkt verloren voorwerpen aan goede doelen: “Steentje bijdragen aan de bestrij­ding van armoede en schouders zetten onder de circulaire economie”

  Leuven zal voortaan verloren voorwerpen die worden binnengebracht bij de politie een tweede leven geven. Indien de rechtmatige eigenaar na zes maanden zoeken niet wordt gevonden, dan worden ze geschonken aan goede doelen. Donderdag vond de eerste overhandiging plaats aan Natuurpunt, Poverello, Kirikou en MAAKbar. “Wij ondersteunen kwetsbare gezinnen en zij kunnen deze spullen heel goed gebruiken”, klinkt het bij Kirikou.
 1. LEKKER LOKAAL. Umamido Leuven: “Een vettig varkentje, maar voor de rest kwalitatief en kwantitatief top”
  PREMIUM
  Leuven

  LEKKER LOKAAL. Umamido Leuven: “Een vettig varkentje, maar voor de rest kwalita­tief en kwantita­tief top”

  Wie houdt van Oosters eten zal zeker Umamido kennen. Wie het niet kent moet het dringend leren kennen en wie niet van Oosters eten houdt zal er na een bezoekje wél van houden. Het Japans georiënteerde eethuisje met Chinese, Koreaanse en Belgische invloeden zorgt immers voor een voor velen nog onbekend, maar zéér interessant smakenpallet op je bord. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!