• Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

LEKKER LOKAAL: De Appel, zonder Ladeuzeplein maar mét een glimlach

LeuvenDe Appel is welbekend in Leuven. Gelegen aan het Ladeuzeplein vlakbij de imposante universiteitsbibliotheek is het in normale tijden al een genot qua uitzicht. Het coronamonster woekert echter nog steeds waardoor we De Appel naar ons huis lieten komen.

 1. Bromfietser (18) gewond na botsing met Lijnbus
  Leuven

  Bromfiet­ser (18) gewond na botsing met Lijnbus

  Woensdagavond trachtte een bromfietser een bus van De Lijn langs rechts voorbij te rijden op het Martelarenplein in Leuven. De buschauffeur draaide op dat moment echter rechtsaf om de halte te bereiken. Beide voertuigen reden hierbij tegen mekaar. De 18-jarige bromfietser kwam na de aanrijding tegen een betonnen pijler terecht en werd met verwondingen in het aangezicht overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Op de bus bleef iedereen ongedeerd.
 2. Eind goed al goed: de derde graad van Heilig Hartinstituut mag dan toch mee naar Walibi. “Coronaproof op uitstap met 3.000 leerlingen, van een straffe school gesproken!”
  PREMIUM
  Leuven

  Eind goed al goed: de derde graad van Heilig Hartinsti­tuut mag dan toch mee naar Walibi. “Corona­proof op uitstap met 3.000 leerlingen, van een straffe school gesproken!”

  Mede dankzij het artikel in HLN heeft het Heilig Hartinstituut een oplossing gevonden voor haar derde graad. Die leerlingen waren immers niet zo blij dat ze als enigen niet meekonden naar pretpark Walibi op 25 mei wegens te weinig bussen. “We kregen intussen spontaan busmaatschappijen aan de lijn die ons wilden helpen”, vertelt initiatiefneemster Lieve Smeulders.
 1. Amerikaanse senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videovergadering
  Play

  Amerikaan­se senator rijdt ongestoord met de auto tijdens videoverga­de­ring

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is