Lode Haegemans, Anouk Nys  en Bob Lahey maakten van 50 jaar Den Delper in Leuven één groot feest.
Volledig scherm
PREMIUM
Lode Haegemans, Anouk Nys en Bob Lahey maakten van 50 jaar Den Delper in Leuven één groot feest. © Vertommen

Legendarische kroeg Den Delper viert 50-jarig bestaan: “Dat is een halve Queen van Engeland. En die laatste hebben we tegen alle verwachtingen in toch ook maar overleefd”

LeuvenAls Big Bill nog één dag te leven had dan zou hij twee dingen doen: Stella gaan drinken in café Allee en Stella gaan drinken in café Den Delper. De legendarische Leuvense bluesmuzikant leeft gelukkig nog en dook het voorbije weekend dan ook op aan Den Delper om het vijftigjarig bestaan van één van zijn favoriete stamkroegen te vieren. “Een halve eeuw…Het is toch wat in een mensenleven en ik ben al die jaren altijd klant geweest”, aldus Big Bill.

0 reacties

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.