André Van Der Eeken zoekt een overnemer maar niet eender wie komt in aanmerking.
Volledig scherm
PREMIUM
André Van Der Eeken zoekt een overnemer maar niet eender wie komt in aanmerking. © Vertommen

Legendarisch café ‘den Os’ over te nemen: “Ooit zopen stakende mijnwerkers mijn frigo’s leeg... maar achteraf betaalden ze braafjes de rekening”

LeuvenGroot nieuws uit de Leuvense horeca, want André Van Der Eeken gaat binnen enkele maanden met pensioen. ‘Dré van den Os’ is de cafébaas die al 35 jaar het gele goud laat stromen in volkscafé In Den Vetten Os op de Kapucijnenvoer. “Nu het einde stilaan nadert, komen er veel herinneringen bovendrijven. ‘Table diving’ bijvoorbeeld, dat was echt hilarisch”, vertelt de bekende cafébaas. Tijd voor anecdotes en André verraadt ook aan welke voorwaarden de kandidaat-overnemer moet voldoen.

1 reactie

 • Jo Bosman

  1 maand geleden
  Hij zal weinig kandidaten vinden. En een overgelaten zaak daar heeft de vorige eigenaar niks meer aan te vertellen .
 1. Studenten ontwikkelen armbandje met QR-code dat vermiste kindjes sneller met ouders moet herenigen: “Broodnodig, want vorige zomer liepen 1.550 kinderen verloren aan kust”
  PREMIUM

  Studenten ontwikke­len armbandje met QR-code dat vermiste kindjes sneller met ouders moet herenigen: “Broodnodig, want vorige zomer liepen 1.550 kinderen verloren aan kust”

  Vergeet de papieren armbandjes, want vijf studenten van de hogeschool UCLL hebben een polsbandje met een QR-code ontwikkeld dat ervoor moet zorgen dat vermiste kinderen sneller met hun ouders herenigd worden. En tegelijkertijd verkleinen ze de kans dat mensen met slechte bedoelingen misbruik maken van de situatie. Maar hoe werkt dat bandje juist en waarom is het veiliger dan de papieren polsbandjes?
  Leuven