Het vaccinatiecentrum in de Brabanthal zorgde zelfs voor aangepaste muziek aan de leeftijd en dat kon velen wel bekoren tijdens het verplichte kwartiertje in de wachtruimte.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in de Brabanthal zorgde zelfs voor aangepaste muziek aan de leeftijd en dat kon velen wel bekoren tijdens het verplichte kwartiertje in de wachtruimte. © Vertommen

Laatste coronaprik in Brabanthal is gezet: vaccinatiecentrum verhuist naar Kinepolis in Bondgenotenlaan

LeuvenHet vaccinatiecentrum in de Brabanthal heeft de deuren gesloten maar dat wil niet zeggen dat de Leuvense vaccinatiecampagne helemaal ten einde is. Hoewel Leuven een hoge vaccinatiegraad heeft bereikt, kan je vanaf 21 september terecht in Kinepolis voor een prik.

0 reacties

  1. Milan De Laet wil minstens vicekampioen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden
    autosport

    Milan De Laet wil minstens vicekampi­oen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden

    Tijdens de vijfde meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup werden de kaarten grondig door elkaar geschud en dat geeft, mede onder invloed van het vroegtijdig KO van de tweevoudige kampioen Kenny Herremans, een volledig gewijzigde hiërarchie in de puntenstand. De jonge Brusselaar Nathan Vanspringel versterkte zijn leidersplaats, maar de rijder van de #29 Vanspringel Automobiles moet nu wel Junior-collega Milan De Laet uit Haacht dulden als de meest directe tegenstrever. De man van de #22 EJ Automotive heeft Leuvenaar Kenny Herremans naar de derde plaats in het kampioenschap verwezen.