Kunstwerk 'Take me for a ride' wil nog meer mensen overtuigen om meer te fietsen.
Volledig scherm
Kunstwerk 'Take me for a ride' wil nog meer mensen overtuigen om meer te fietsen. © Vertommen

Kunstwerk ‘Take me for a ride’ op Blauwputplein: “Eyecatcher voor het WK wielrennen”

LeuvenOp het Blauwputplein in Kessel-Lo is zopas een kunstwerk opgedoken van de hand van Bart Vankrunkelsven. Het werk symboliseert innovatie, sport, jeugd en samenhorigheid. Op de WK Familiedag zal het artistieke speeltuig officieel worden voorgesteld aan het publiek.

1 reactie

 • Henriette Devroey

  1 maand geleden
  Wat ze kunst noemen?
 1. WK WIELRENNEN Expo 100 jaar UCI Road World Championships: oog in oog met de regenboog
  Leuven

  WK WIELRENNEN Expo 100 jaar UCI Road World Champions­hips: oog in oog met de regenboog

  De 100e verjaardag van het WK wielrennen is de ideale gelegenheid om terug te blikken op een eeuw wereldkampioenschappen, wereldkampioenen en regenboogtruien. “Hoe doen we dat beter dan uit de rijke WK-geschiedenis de strafste foto’s boven te halen en te presenteren in een unieke foto-expo. Die loopt van 9 september tot en met 9 oktober in het Cera-gebouw in het centrum van Leuven”, klinkt het bij UCI.
 2. VIDEO KU Leuven breidt topsportinfrastructuur uit met nieuwe beach- en fitnesshal: minister Ben Weyts (N-VA) plat op de buik in het zand
  Leuven

  VIDEO KU Leuven breidt topsportin­fra­struc­tuur uit met nieuwe beach- en fitnesshal: minister Ben Weyts (N-VA) plat op de buik in het zand

  In het Universitair Sportcentrum van de Leuvense universiteit heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) de nieuwe beach- en fitnesshal officieel geopend. Het gebouw biedt plaats aan drie indoor beachvolleybalterreinen en de vernieuwde Univ-Fit. “Ook topsporters kunnen er terecht voor powertraining en sportmedische begeleiding”, vertelt Pieter Van Kelst, beheerder van het Universitair Sportcentrum.