Een internationaal onderzoeksteam heeft op basis van goed bewaarde skeletten twee levensechte gezichtsreconstructies gemaakt van oorspronkelijke inwoners van Sagalassos.
Volledig scherm
Een internationaal onderzoeksteam heeft op basis van goed bewaarde skeletten twee levensechte gezichtsreconstructies gemaakt van oorspronkelijke inwoners van Sagalassos. © Vertommen

KU Leuven stelt Sagalassos-onderzoek tentoon in het centrum van Istanbul

De komende maanden kleurt Istanbul een klein beetje Leuvens. De tentoonstelling ‘Meanwhile in the Mountains: Sagalassos’ brengt de antieke stad Sagalassos, en het onderzoek dat de KU Leuven er al dertig jaar verricht, tot leven.

0 reacties

 1. Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale Volkscafé Marengo is er klaar voor: “Terras open om 8 uur ’s ochtends want we hebben veel verloren tijd in te halen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we naar het terras van volkscafé Marengo. “Financieel kan ik het verlies niet inhalen met de beperkte bezetting maar ik ben wel blij dat we weer van start mogen gaan vanaf zaterdag”, zegt cafébaas Stijn Deweerdt.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing