Marine Debel op kot. (Foto voor corona)
Volledig scherm
PREMIUM
Marine Debel op kot. (Foto voor corona) © RV

‘Kotbubbel’ blijft uit, ‘buitenbubbel’ wordt groter. Leuvense studenten reageren: “Eindelijk weer een reden om ons op te kleden”

LeuvenZe mogen vanaf maandag dan wel een dag per week naar de campus en met tien buiten samen komen. Over de ‘kotbubbel' bracht de veiligheidsraad vrijdag nog steeds geen duidelijkheid. Ondertussen blijven ook de deuren van de cafés en fakbars nog gesloten. Wat vinden de Leuvense studenten van de nieuwe richtlijnen en perspectieven?

 1. Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbestemd als huisdierenfotografe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”
  PREMIUM
  Leuven

  Met voornaam Kat was 29-jarige uit Kessel-Lo voorbe­stemd als huisdieren­fo­to­gra­fe: “Mijn katten hebben 132.000 volgers op Instagram”

  Hoewel de 29-jarige Kat De Laet uit Kessel-Lo ondanks een nominatie zopas naast de European Photographer Award greep, is er van teleurstelling geen sprake. Integendeel, haar vierde plaats is net een aanmoediging om haar passie voor huisdierenfotografie nog meer te beleven en te delen met de trouwe aanhang van haar ondertussen beroemde katten Bri, Dory en Polleke. “Ik geef het toe: ik flirt met de titel ‘crazy cat lady’”, aldus Kat.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil