Koningin Mathilde ontmoet 11 vrouwen uit diverse sectoren van de Provincie Vlaams-Brabant.
Volledig scherm
Koningin Mathilde ontmoet 11 vrouwen uit diverse sectoren van de Provincie Vlaams-Brabant. © vertommen

Koningin Mathilde houdt praatuurtje met 11 sterke vrouwen uit onze regio: “De Koningin was goed op de hoogte van ieders reilen en zeilen”

Koningin Mathilde was vandaag te gast in het Provinciehuis van Leuven. Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrouw hield ze een onderonsje met 11 sterke Vlaams-Brabantse vrouwen uit diverse sectoren. De Koningin ging onder meer in gesprek met voormalig topatlete Elodie Ouedraogo, filmregisseuse Maaike Neuville, CEO van JAVA koffie Kathleen Claes en Rika Taeymans van de Leuvense Cirkus in Beweging.

  1. Van een herfstweekend tot gratis plaatsing van badkamertegels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland
    PREMIUM
    Leuven/Hageland

    Van een herfstweek­end tot gratis plaatsing van badkamerte­gels: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Leuven en het Hageland

    Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van een feest op het Martelarenplein van Leuven tot kraslotjes in Diest: op deze zeven locaties in Leuven en het Hageland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.