We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar.
Volledig scherm
We Love Coffee van Marco en Karin bestaat 1 jaar. © Vertommen

Koffiebar We Love Coffee viert eenjarig bestaan met party

We Love Coffee, de hippe koffiebar in de Diestsestraat,  viert zaterdag zijn eenjarig bestaan. Verschillende deejay’s maken er een onvergetelijk feest van voor de jarige uitbater Marco Hermans. Het is een bewogen jaar geweest voor de koffiebar.

0 reacties

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Fietser (27) lichtgewond na val
  Leuven

  Fietser (27) lichtge­wond na val

  Vrijdagavond kwam het in de Zavelstraat in Kessel-Lo tot een aanrijding tussen een fietser en een voetganger. Een 27-jarige man reed met de koersfiets enkele geparkeerde wagens voorbij, wanneer er plots een 10-jarig meisje van tussen de wagens op de rijbaan kwam. Beiden konden mekaar niet meer ontwijken, waarbij de fietser ten val kwam, met lichte verwondingen aan handen en knieën tot gevolg. Het meisje bleef ongedeerd. De politie kwam ter plaatse en stelde een proces-verbaal op.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief