Schepen Bieke Verlinden is blij met de nieuwe kinderopvang want de nood blijft hoog in Leuven.
Volledig scherm
Schepen Bieke Verlinden is blij met de nieuwe kinderopvang want de nood blijft hoog in Leuven. © vertommen

Kinderdagverblijf Kinderparadijs opent deuren in Heverlee

HeverleeGoed nieuws voor jonge ouders: in de A. Delaunoislaan in Heverlee opent na de paasvakantie een nieuw kinderdagverblijf de deuren. Schepen Bieke Verlinden (Vooruit) is blij met het nieuwe initiatief dat toch weer 15 plaatsen extra creëert in Leuven.

0 reacties

 1. Jonge wolven maken hun dromen waar in BAAS-project: van kleinere afvalberg dankzij gebreide kinderkleren tot leren omgaan met geld
  Leuven

  Jonge wolven maken hun dromen waar in BAAS-pro­ject: van kleinere afvalberg dankzij gebreide kinderkle­ren tot leren omgaan met geld

  Welke dromen willen jonge ondernemers waarmaken in het leven? Op die vraag geeft het Leuvense project BAAS een concreet antwoord want ook dit jaar werden twintig jongeren geselecteerd om hun idee uit te werken met begeleiding op maat. Eind dit jaar stellen ze hun toekomstdromen voor aan het brede publiek en het belooft een originele mix te worden van verfrissende ideeën om tot een betere wereld te komen.
 2. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 3. Restaurant Louvain d’Anvers maakt zich zorgen over heropening: “Sluiten voor 23 uur? Onhaalbaar. Het mag geen race tegen de klok worden”
  PREMIUM
  Oud-Heverlee

  Restaurant Louvain d’Anvers maakt zich zorgen over heropening: “Sluiten voor 23 uur? Onhaalbaar. Het mag geen race tegen de klok worden”

  Openen de horecaterrassen nu effectief 8 mei of niet? De kans is groot, maar er zullen ongetwijfeld strenge maatregelen aan verbonden zijn. Na het Overlegcomité van vrijdag zal er meer duidelijkheid volgen, maar voorlopig zijn het vooral grote kopzorgen voor de restaurants. “Onze nieuwe Dome-tent was een grote investering. Als we die niet mogen zetten, is het voor ons onhaalbaar in mei”, zegt Nicky van Restaurant Louvain d’Anvers in Oud-Heverlee.
 1. Waterlek zorgt voor paniek in Huis Gemaakt: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Waterlek zorgt voor paniek in Huis Gemaakt: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Gigantische T-Rex liep veel trager dan we dachten en dit is waarom
  Play

  Giganti­sche T-Rex liep veel trager dan we dachten en dit is waarom