In dit pand schonk The Capital vroeger honderden bieren maar binnenkort maakt KFC er beroemde kipgerechten met de geheime kruidenmix.
Volledig scherm
In dit pand schonk The Capital vroeger honderden bieren maar binnenkort maakt KFC er beroemde kipgerechten met de geheime kruidenmix. © Vertommen

Kentucky Fried Chicken komt deze zomer naar hartje Leuven: “En we zoeken 60 medewerkers”

LeuvenHet was eerder al aangekondigd maar stilaan krijgt de komst van Kentucky Fried Chicken vorm. Het vijfde KFC-restaurant in Vlaanderen zal deze zomer de deuren openen op de Grote Markt in het pand waar vroeger The Capital was gevestigd.

1 reactie

 • Michael Vandamme

  3 weken geleden
  Die kip van KFC is meer paneermeel dan echt vlees. Wordt er niet wild van, maar het zal zeker volk trekken omdat het een bekende naam heeft, maar voor lekker te eten hoef je niet in de Amerikaanse fastfoodketens te zijn.
 1. Chrostin opent schattig winkeltje op Leermarkt: “Mijn boeken zijn nieuw, de rest redde ik van de schroothoop”
  PREMIUM
  Mechelen

  Chrostin opent schattig winkeltje op Leermarkt: “Mijn boeken zijn nieuw, de rest redde ik van de schroot­hoop”

  De Mechelse illustratrice Christina De Witte (24) heeft op de Leermarkt een winkeltje geopend: Chrostinshop. ‘Chrostin’ verkoopt er uiteraard haar boeken, maar vooral interieurspulletjes, hebbedingetjes en kunstwerkjes die ze eigenhandig upcyclede en ze op die manier een vleugje ‘kawaii’ of Japanse schattigheid meegaf. Met zoveel succes dat ze het concept moet herdenken. “Ik kon de verkoop niet bijhouden.”
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'