De opening van Kentucky Fried Chicken op Grote Markt in Leuven kwam iets later dan verwacht maar de echte fans waren meteen op post.
Volledig scherm
PREMIUM
De opening van Kentucky Fried Chicken op Grote Markt in Leuven kwam iets later dan verwacht maar de echte fans waren meteen op post. © Vertommen

Kentucky Fried Chicken (KFC) opent deuren op Grote Markt: “Toch eens iets anders dan een hamburgerkeet”

LeuvenKentucky Fried Chicken opende vandaag de deuren in hartje Leuven. Omstreeks 11 uur stond er al een lange wachtrij voor de deur en dat deed manager Parvane Belehshoo veel plezier. “Ik ben ontzettend blij om te zien dat KFC zo warm onthaald wordt door iedereen”, klinkt het. Ook het Leuvense stadsbestuur heet het fastfoodrestaurant welkom en wel omdat KFC rekening hield met het historisch kader van de binnenstad.

2 reacties

 • Erwin Ruelens

  1 maand geleden
  Daar was men op aan het wachten.
 • Mieke Dauwe

  1 maand geleden
  Dat hadden we nu écht nog nodig in "boulettenstad" Leuven!
 1. Twintigers blazen positief tijdens alcoholcontrole
  Leuven

  Twintigers blazen positief tijdens alcoholcon­tro­le

  Een 21-jarige jongeman uit Tongeren moest woensdagnacht omstreeks 3 uur zijn rijbewijs inleveren na een positieve alcoholtest. De twintiger reed verschillende rondjes in de Naamsestraat en over het Hogeschoolplein. Omstaanders belden de politie omdat hij opviel door zijn onaangepast rijgedrag. Een politiepatrouille kon de bestuurder even later aan de kant zetten en nam hem na de positieve ademtest zijn rijbewijs af. Er werd een pv opgesteld voor rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Stad Leuven en drie sportclubs ondertekenen Charter Generatie Rookvrij: “Hopelijk kunnen we nog clubs overtuigen van dit fantastische project”
  PREMIUM
  Leuven

  Stad Leuven en drie sportclubs onderteke­nen Charter Generatie Rookvrij: “Hopelijk kunnen we nog clubs overtuigen van dit fantasti­sche project”

  Sinds de start van het huidige sportseizoen zijn drie Leuvense sportclubs rookvrij. Dat betekent dat roken op of naast de terreinen werd gebannen. Nu ondertekenden de stad Leuven en de drie sportclubs het Charter Generatie Rookvrij. “Hoewel wij zelf amper rokers in onze club hebben, willen we bij onze jeugd niet de indruk wekken dat roken het goede voorbeeld is”, zegt Bianca François van KC Leuven.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.