Luka (18) toonde haar zangtalent in café 't Werrek.
Volledig scherm
Luka (18) toonde haar zangtalent in café 't Werrek. © Foto Vertommen

Kandidate The Voice zingt voor 20 jaar 't Werrek

 1. ASSISEN. Beschuldigde fatale burenruzie richt zich in laatste woord tot familie in zaal: “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”
  Leuven/Kortenaken

  ASSISEN. Beschuldig­de fatale burenruzie richt zich in laatste woord tot familie in zaal: “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”

  De 74-jarige Roger Putseys kreeg vrijdagochtend het laatste woord in het Leuvense assisenhof. “Het is spijtig dat ik Luc niet beter heb leren kennen. Als ik kon, ik zou jullie troosten”, richtte hij zich tot familie en nabestaanden in de zaal. Putseys stond deze week terecht omdat hij diezelfde Luc (56), een voormalig paracommando, vier jaar geleden neerstak met een koksmes op zijn oprit in Kortenaken na een jarenlange burenruzie.
 1. Stadsbestuur klaar om Leuvense scholen te helpen in code oranje: “We gaan samenwerken met influencers”
  Leuven

  Stadsbe­stuur klaar om Leuvense scholen te helpen in code oranje: “We gaan samenwer­ken met influen­cers”

  Ten laatste tegen de herfstvakantie geldt er code oranje voor alle scholen in Vlaanderen, maar het blijft een prioriteit om alle leerlingen en scholieren voltijds naar school te laten gaan. Om dat waar te kunnen maken in de praktijk steekt de stad Leuven een paar tandjes bij om de scholen te ondersteunen. “Extra maatregelen om te voorkomen dat het virus vrij spel krijgt”, zegt schepen van Onderwijs Lalynn Wadera (sp.a).