Louise Vanderlinden van Tilia Flowers heeft een duurzaam bloemenatelier in Stelpaats in Leuven.
Volledig scherm
Louise Vanderlinden van Tilia Flowers heeft een duurzaam bloemenatelier in Stelpaats in Leuven. © Vertommen

Jonge onderneemster Louise Vanderlinden maakt de boeketten voor de winnaars op WK Wielrennen: “Geen pesticiden, maar ecologisch geteelde bloemen”

LeuvenGeen bloemen aangevlogen uit verre landen voor de WK-winnaars maar bloemen van om de hoek en wel van de Leuvense floriste Louise Vanderlinden van Tilia Flowers. “Ik gebruik bloemen van ’t Plukgeluk in Heverlee en Fleur Locale in Kessel-Lo voor de boeketten”, klinkt het.

0 reacties

  1. Het Inloophuis in Leuven wint 20e editie van Hugo De Keyserprijs: “Je bent er geen patiënt met kanker, je bent er een persoon met kanker”
    Leuven

    Het Inloophuis in Leuven wint 20e editie van Hugo De Keyser­prijs: “Je bent er geen patiënt met kanker, je bent er een persoon met kanker”

    De Leuvense Persclub heeft opnieuw fysiek prijzen uitgedeeld aan mensen en organisaties die het leven in Leuven aangenamer maakten in 2022. De Hugo De Keyserprijs - vernoemd naar een overleden regiojournalist van HLN - ging dit jaar naar Het Inloophuis, een initiatief dat nog maar net is opgestart in hartje Leuven. De Lifetime Achievement-award ging dan weer naar Marc Beullens, de sterke man achter de populaire Corrida in Leuven.