Louise Vanderlinden van Tilia Flowers heeft een duurzaam bloemenatelier in Stelpaats in Leuven.
Volledig scherm
Louise Vanderlinden van Tilia Flowers heeft een duurzaam bloemenatelier in Stelpaats in Leuven. © Vertommen

Jonge onderneemster Louise Vanderlinden maakt de boeketten voor de winnaars op WK Wielrennen: “Geen pesticiden, maar ecologisch geteelde bloemen”

LeuvenGeen bloemen aangevlogen uit verre landen voor de WK-winnaars maar bloemen van om de hoek en wel van de Leuvense floriste Louise Vanderlinden van Tilia Flowers. “Ik gebruik bloemen van ’t Plukgeluk in Heverlee en Fleur Locale in Kessel-Lo voor de boeketten”, klinkt het.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Mohamed Ridouani (42) en zijn leraar LO Kris Florquin: “Hij bood me geborgenheid en hielp me mijn weg te vinden in het leven”
  PREMIUM
  Leuven

  INTERVIEW. Mohamed Ridouani (42) en zijn leraar LO Kris Florquin: “Hij bood me geborgen­heid en hielp me mijn weg te vinden in het leven”

  Toen Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) aan zijn schoolcarrière begon, was hij de uitzondering, als jongen van allochtone afkomst in een overwegend witte school. Hoewel hard racisme hem grotendeels bespaard bleef, moest hij soms wel zijn mannetje staan. Zijn LO-leraar Kris Florquin was op zo’n momenten van goudwaarde voor de eerder stille jongen. “Dat Mo carrière zou maken in de politiek had ik niet verwacht. Toch een straffe kerel!”, zegt hij.
 2. Joel Kalonji (Ol. Wijgmaal) hoopt opnieuw te schitteren tussen de lijnen tegen Sporting Hasselt: “Ik voel nog altijd vertrouwen”
  voetbal tweede nationale B

  Joel Kalonji (Ol. Wijgmaal) hoopt opnieuw te schitteren tussen de lijnen tegen Sporting Hasselt: “Ik voel nog altijd vertrouwen”

  Gezien de reeks die Olympia Wijgmaal de voorbije weken neerzette, trekt het dit weekend zowaar als favoriet naar Sporting Hasselt. Benieuwd hoe lang de manschappen van trainer De Pauw dit niveau kunnen aanhouden en punten blijven pakken. De Limburgers hebben alleszins iets recht te zetten in eigen huis na het 0-2-verlies tegen Bocholt.