Het historisch stadhuis op de Grote Markt in Leuven is één van plekken waar je samen met anderen kan studeren op een coronaveilige manier.
Volledig scherm
Het historisch stadhuis op de Grote Markt in Leuven is één van plekken waar je samen met anderen kan studeren op een coronaveilige manier. © vertommen

JONG CD&V over coronaveilige blokplekken in stadhuis: “Voorrang voor Leuvenaars indien vraag het aanbod overtreft”

LeuvenNet zoals bij de afgelopen examenperiodes is JONG CD&V Leuven pleitbezorger van een aanbod aan coronaveilige blokplekken in de studentenstad. Opvallend gegeven: voor blokplekken die de stad Leuven aanbiedt, pleit regiovoorzitter Laurien Coenen ervoor dat Leuvenaars voorrang krijgen want de plaatsen zijn beperkt.

0 reacties

 1. Halverwege zijn pelgrimstocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”
  Leuven

  Halverwege zijn pelgrims­tocht verzamelde Marc Peeters al 2000 euro voor de waterramp in Wallonië: “Ze zeggen dat Brigitte en Jacques geluk hadden omdat het water ‘slechts’ 2,5 meter hoog stond in hun woning.”

  Bijna een week geleden vertrok Marc Peeters als enige vertegenwoordiger van Biketeamtripel aan een 1.500 kilometer lange pelgrimstocht per fiets. Met zijn onderneming wilde de Leuvenaar geld inzamelen voor de waterramp in Wallonië van afgelopen zomer. Daar ruimen de vrijwilligers van Team Eclair nog steeds puin. Met een flinke 700 kilometer op de teller is Marc zo goed als halfweg.
 2. Leuvenaar Merijn breekt na 90 uur wereldrecord backyard-lopen: “Verbazend dat ik al die straffe deelnemers achter mij heb kunnen houden”
  Leuven/Wilsele
  2

  Leuvenaar Merijn breekt na 90 uur wereldre­cord backyard-lo­pen: “Verbazend dat ik al die straffe deelnemers achter mij heb kunnen houden”

  De Leuvenaar Merijn Geerts (47) verpulverde gisteren het wereldrecord backyard-lopen. Dat is een wedstrijd waarbij deelnemers één uur de tijd krijgen om een ronde van 6,706 kilometer af te leggen. De winnaar is de ultraloper die het langst staande blijft. Geerts hield het 90 ronden lang vol, 5 ronden langer dan de vorige recordhouder.