David Dierick en Koen Vandecruys van Jong CD&V willen hulp zoeken voor het onderwijs in de horeca- en eventsector.
Volledig scherm
David Dierick en Koen Vandecruys van Jong CD&V willen hulp zoeken voor het onderwijs in de horeca- en eventsector. © Jong CD&V Leuven

Jong CD&V: “Lerarentekort door corona? Zet mensen uit horeca- en eventsector voor de klas”

Jong CD&V Leuven pleit ervoor om het mogelijke lerarentekort in deze moeilijke coronatijd in te vullen met mensen uit de horeca- en eventsector. In Gent loopt er al een proefproject. “Zo’n project kan in Leuven ook toegepast worden en zelfs uitgebreid naar andere sectoren die nu stilliggen”, zegt David Dierick.

1 reactie

 • Moniek Smets

  2 jaar geleden
  En dat zou onze politiekers van morgen moeten zijn , wat hebben kinderen daar nu aan . 
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.