Comedian Johnny Trash gaat volgende week dinsdag voor het eerst sinds lang weer optreden voor een live publiek en dat brengt een gezonde stress met zich mee.
Volledig scherm
Comedian Johnny Trash gaat volgende week dinsdag voor het eerst sinds lang weer optreden voor een live publiek en dat brengt een gezonde stress met zich mee. © Vertommen

Johnny Trash maakt coronacomeback aan Hangar 3020: “Zo blij om nog eens op een podium te mogen staan”

Leuven/HerentTwee keer 50 mensen kunnen aanstaande dinsdagavond op de parking van de Herentse Hangar 3020 lachen met mopjes van stand-upcomedian Bert Gabriëls. Leuke extra: ook ‘zingende krant’ Johnny Trash is van de partij en die kennen we in het Leuvense allemaal als een creatieve kameleon. 

0 reacties

  1. Verdwaalde jonge slechtvalk herenigd met familie
    LEUVEN

    Verdwaalde jonge slechtvalk herenigd met familie

    Het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum uit Heusden-Zolder heeft maandag een slechtvalk thuisgebracht op de Sint-Maartenstoren in hartje Leuven. Het jonge dier kwam vorige week donderdag bij de politie in Leuven terecht na een slechte landing. “Het diertje was op een ongelukkige manier op de begane grond beland, maar verder was er niets mis mee. We kwamen de herkomst van deze jonge slechtvalk al snel te weten en de nodige contacten werden gelegd om het dier zo snel mogelijk met de rest van de familie te herenigen. Na een ‘verlengd weekendje’ smullen en buikje rond eten in Heusden–Zolder, werd de prachtige vogel teruggeplaatst aan de nestbak op de Sint-Maartenstoren in Leuven”, vertellen ze bij het Limburgse opvangcentrum.