Gemeenteraadslid Pieterjan Vangerven trok aan de alarmbel en kon voorkomen dat het Dijlepad verhard zou worden over een afstand van bijna een halve kilometer.
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Pieterjan Vangerven trok aan de alarmbel en kon voorkomen dat het Dijlepad verhard zou worden over een afstand van bijna een halve kilometer. © Vertommen

Joggers halen opgelucht adem: minister Demir laat geplande verharding Dijlepad tegenhouden

LeuvenOp het populaire Dijlepad zouden er vrijdag werkzaamheden beginnen maar dat is buiten het kabinet van minister Zuhal Demir (N-VA) gerekend. De geplande verharding over een afstand van 450 meter komt er voorlopig dus niet.

0 reacties

  1. Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven
    PREMIUM
    Leuven

    Topaffiche voor ‘Het Groot Verlof’: OMD, Coely en Joss Stone komen deze zomer naar Leuven

    Met de start van de Libertadfeesten is de Leuvense festivalzomer afgetrapt. Geen beter moment om het programma van Het Groot Verlof bekend te maken, dacht schepen Denise Vandevoort (Vooruit). “Muziekliefhebbers zullen beamen dat Het Groot Verlof de kers op de taart van de zomer wordt want tussen 8 juli en 13 augustus zal je in de binnenstad smullen van gratis concerten en dj-sets in een unieke setting. De stad Leuven spaart kosten noch moeite en haalt levende legendes naar de Dijlestad”, klinkt het.