Jimmy Dewit kennen we van leuke events zoals bijvoorbeeld de Soultrain door de stad maar deze keer kruipt hij in de rol van presentator.
Volledig scherm
Jimmy Dewit kennen we van leuke events zoals bijvoorbeeld de Soultrain door de stad maar deze keer kruipt hij in de rol van presentator. © Vertommen

Jimmy Dewit (Discobar Galaxie/Belpop Bonanza) gaat op zoek naar strafste innovaties in Leuven iCapital Shows

LeuvenFestival and& presenteert op 24 april de Leuven iCapital Shows en niemand minder dan bekende Leuvenaar Jimmy Dewit neemt de presentatie voor zijn rekening. “Aan de hand van vier thematische online TV shows zorgen we voor heel wat gespreksstof met de nodige dosis humor”, aldus Jimmy Dewit.

0 reacties

 1. I-mens on tour in Leuven: “We gaan op zoek naar 610 nieuwe medewerkers”
  Leuven

  I-mens on tour in Leuven: “We gaan op zoek naar 610 nieuwe medewer­kers”

  De zorgsector kreunt onder de personeelstekorten, zo ook i-mens - met 12.000 medewerkers en 2 000 vrijwilligers één van de grootste zorgorganisaties van Vlaanderen. Om nieuw talent aan te trekken blijft i-mens daarom – letterlijk - niet bij de pakken zitten en gaat ze de boer op. In aanwezigheid van Minister Frank Vandenbroucke, burgemeester Ridouani en schepen Bieke Verlinden passeerde de i-mens on tour vandaag in Leuven.
 2. IN BEELD. peukvrije speeltuinen feestelijk ingespeeld tijdens Belle Air
  Leuven

  IN BEELD. peukvrije speeltui­nen feestelijk ingespeeld tijdens Belle Air

  Al sinds het begin van de zomervakantie bant Stad Leuven de sigaret, elektronisch of niet, op meer dan honderd openbare speel- en sportveldjes. Met het evenement ‘Balle Air in Belle Vue’ moest de afwijzing van de peuk in de speeltuin feestelijk worden afgetrapt met een buurtfeest, al zorgde een zomers onweer voor uitstel. Vandaag was het eindelijk zover. Enkele honderd kinderen genoten van talrijke attracties en workshop onder een stralende septemberzon.