De correctionele rechtbank Leuven: de beklaagde stuurde zijn kat.
Volledig scherm
De correctionele rechtbank Leuven: de beklaagde stuurde zijn kat. © KAR

Jaar cel voor aanranding met geweld

1 reactie

 • Walter Borgers

  1 jaar geleden
  Niet te geloven, een veelpleger die dan ook nog zijn kat stuurt, zou de maximum straf moeten krijgen, én omdat hij 5 jaar uit de burger rechten is gezet heeft hij geen recht meer op uitkering, wat daar mee gedaan??
 1. Smeulende zekeringskast aan de Vaartkom
  Leuven

  Smeulende zekerings­kast aan de Vaartkom

  Woensdagvoormiddag even na 10 uur rukte de brandweer uit voor een brandalarm afkomstig van een appartementsgebouw in de Baron d’Eynattenstraat aan de Vaartkom. Uit de keldergaten kwam een zwarte rook naar buiten en er was een duidelijke brandgeur waarneembaar. De brandweer ontdekte snel de oorzaak van de rookontwikkeling, namelijk een kortsluiting in een zekeringskast waardoor deze was beginnen smeulen. Na het verluchten van de kelder, konden alle bewoners weer naar binnen.
 2. Dronken bestuurder (65) geeft geen voorrang... aan politieagent
  Leuven

  Dronken bestuurder (65) geeft geen voorrang... aan politie­agent

  Een 65-jarige bestuurder uit Lubbeek mag zich verwachten aan een proces-verbaal voor rijden onder invloed van alcohol en het niet geven van voorrang. De man reed met zijn auto op het kruispunt van de Platte-Lostraat met de Désiré Mellaertstraat in Kessel-Lo bijna een motorrijder, die voorrang had, aan. De bestuurder van de motor was een politieman van de verkeerspolitie in burger. De zestiger legde een positieve alcoholtest af. Hij moest zijn rijbewijs voor 6 uur inleveren en werd geverbaliseerd.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype