Luc Sels en Jan Tytgat
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Sels en Jan Tytgat © Photo News

INTERVIEW. Leuvense kandidaat-rectors kruisen de degens. Sels: “Zelfstandig studeren zal belangrijk blijven”. Tytgat: “Online leren mag niet de nieuwe standaard worden”

LeuvenLuc Sels (54) en toxicoloog Jan Tytgat (58): ze willen allebei koste wat het kost de nieuwe rector van de KU Leuven blijven of worden. Van onderwijs na corona, over hoe onze studenten zich mentaal voelen, tot de zaak-Reuzegom: onze reporter legde het duo vijf dezelfde vragen voor. De kandidaat-rectors blijken er heel wat verschillende meningen op na te houden. Hun blik op de toekomst van de Leuvense universiteit.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.