Op een steenworp van hartje Leuven opent het internationale vastgoedbedrijf Engel & Völkers een kantoor.
Volledig scherm
Op een steenworp van hartje Leuven opent het internationale vastgoedbedrijf Engel & Völkers een kantoor. © Vertommen

Internationaal vastgoedkantoor Engel & Völkers opent vestiging in Leuven

LeuvenHet internationale vastgoedbedrijf Engel & Völkers opent een vestiging in de Vlaams-Brabantse universiteitsstad. Het nieuwe kantoor opent op maandag 1 maart aan de Brusselsesteenweg 66.

0 reacties

 1. Fietsster zonder helm bewusteloos na harde klap
  Leuven

  Fietsster zonder helm bewuste­loos na harde klap

  Een 48-jarige bestuurster van een elektrische fiets uit Boortmeerbeek werd dinsdagmorgen even na 8 uur met een ziekenwagen naar het UZ Gasthuisberg gebracht, nadat ze op het Vuntcomplex in Kessel-Lo ten val was gekomen. De valpartij gebeurde wanneer de fietsster een andere fietser wilde inhalen, en de fietssturen in mekaar haakten. Beiden gingen tegen de grond. Het slachtoffer, dat geen valhelm droeg, kreeg een flinke klap tegen het hoofd en was korte tijd bewusteloos. De tweede betrokken fietsster, die wel een valhelm droeg, bleef ongedeerd.
 2. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!