Leuven Value Network schakelt Project- en Event studenten in van Hogeschool UCLL om een hybride concept te ontwikkelen dat zowel fysiek als online kan plaatsvinden.
Volledig scherm
Leuven Value Network schakelt Project- en Event studenten in van Hogeschool UCLL om een hybride concept te ontwikkelen dat zowel fysiek als online kan plaatsvinden. © RV

‘Innovation Tasting’ in Museum M is een unieke kans voor jonge ondernemers: “Eindelijk opnieuw de mogelijkheid om echte connecties te maken”

LeuvenVolgende week gaan er heel wat versoepelingen in en Museum M pakt meteen uit met een evenement dat fysiek zal plaatsvinden. UCLL Project- en Event studenten toveren, in samenwerking met Leuven Value Network, het Leuvense museum op 9 juni om tot een innovatieparadijs waar de bezoekers weer naar hartenlust kunnen netwerken. “Innovation Tasting geeft opnieuw de mogelijkheid om echte connecties te maken”, vertelt Kaat Schoenmaekers.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”
  Basketbal BNXT League

  Voorzitter Ben De Goignies kijkt uit naar nieuw seizoen van Leuven Bears: “Gezond blijven is voor iedere club een uitdaging”

  Leuven Bears begint zaterdag aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen Charleroi. Aan de vooravond van het nieuwe kampioenschap is er bij nogal wat clubs ongerustheid. Corona is nog altijd niet helemaal uit de wereld en de dalende koopkracht kan voor slinkende inkomsten zorgen. In Leuven is dat niet anders, al kijkt men met opgeheven vooruit.