Influencer Luna Stevens (links) en zus Lenthe (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Influencer Luna Stevens (links) en zus Lenthe (rechts). © Moon by Luna

Influencer Luna Stevens (24) start eigen lingerielabel: “146.000 volgers dankzij foto’s in lingerie en bikini, dus waarom zou ik dat niet uitspelen?”

LeuvenZe is amper 24, model en heeft liefst 146.000 volgers op Instagram. De Leuvense Luna Stevens is als influencer gekend tot ver buiten onze stadsgrenzen. En ook voor haar was de coronacrisis een trigger om werk te maken van die lang gekoesterde ondernemersdroom. Sinds kort heeft ze haar eigen lingerielabel ‘Moon by Luna’, en die verkoop gaat ongemeen hard.

 1. Het was al een gevangenis en een kraakpand maar een gerechtsgebouw komt er niet in het Luxemburgcollege: “Ondertussen staat het al tien jaar leeg”
  Leuven
  1

  Het was al een gevangenis en een kraakpand maar een gerechtsge­bouw komt er niet in het Luxemburg­col­le­ge: “Ondertus­sen staat het al tien jaar leeg”

  Er komt geen gerechtsgebouw in het Luxemburgcollege in de Leuvense Vaartstraat. Dat kreeg federaal parlementslid Els Van Hoof (CD&V) te horen van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). “Volgens de minister volstaan de huidige gebouwen in Leuven. Als men nog lang studeert, wordt dit een Kafkaiaans dossier want dat doet me nu al 10 jaar”, klinkt het.
 2. 25-jarige fietser kritiek na aanrijding
  AARSCHOT/LEUVEN

  25-jarige fietser kritiek na aanrijding

  Een 25-jarige Leuvenaar is donderdagavond aangereden op zijn fiets in Gelrode (Aarschot). Het ongeluk gebeurde omstreeks 17 uur op het kruispunt van de Begijnendijksesteenweg en de Leuvensesteenweg aan restaurant Vital. De twintiger werd aangereden door een bestelwagen met aanhangwagen. Hij kwam zwaar ten val en hij werd in kritieke toestand afgevoerd. Het Leuvense parket stelde een verkeersdeskundige aan om de juiste omstandigheden van het ongeval verder te onderzoeken. De man in de bestelwagen was een vijftiger uit het Kempense Hulshout. Er zou geen alcohol of drugs in het spel zijn geweest.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden