Influencer Kua Namsaeng
Volledig scherm
PREMIUM
Influencer Kua Namsaeng © RV

Influencer Kua Namsaeng (28) heropent - zodra het mag - café Alegria

LeuvenZodra de horeca groen licht krijgt, blaast influencer Kua Namsaeng (28) opnieuw leven in café Alegria. Het legendarisch café op de Oude Markt in Leuven is al meer dan een jaar gesloten. “Ik heb er ontzettend veel zin in, nu enkel nog de cocktails en de klanten", zegt de gloednieuwe uitbater.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Fietsers naar het ziekenhuis na botsing
  Leuven

  Fietsers naar het ziekenhuis na botsing

  Zaterdag omstreeks de middag raakten twee fietsers - vijftigers uit Leuven - gewond toen ze op het kruispunt van de Naamsesteenweg met de Kardinaal Mercierlaan in aanrijding kwamen met een personenauto. De twee fietsers gingen tegen de grond. Ze werden beiden met een ziekenwagen voor verzorging overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Op de plaats van de aanrijding is het door een gewijzigde verkeerssituatie, omwille van werken, extra opletten geblazen.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek