Illustratie PZ Leuven
Volledig scherm
Illustratie PZ Leuven © Vertommen

Inbrekers slaan ruiten stuk en doorzoeken verschillende woningen in Wilsele

LeuvenOnbekenden hebben woensdagavond ingebroken in een woning in de Henricus Bosmanslaan in Wilsele. Ook in de Invalidenlaan en op de Aarschotsesteenweg werd er ingebroken. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse een sporenonderzoek uit te voeren.

 1. Muziek, ballonen en golfkarretjes: 560 kinderen krijgen hun eerste prik in het vaccinatiecentrum van Rotselaar
  PREMIUM
  Rotselaar

  Muziek, ballonen en golfkarre­tjes: 560 kinderen krijgen hun eerste prik in het vaccinatie­cen­trum van Rotselaar

  De Rotselaarse 5- tot 11-jarigen werden afgelopen weekend voor het eerst verwacht voor hun vaccinatie tegen Covid-19. Zo’n 560 kinderen kwamen langs, en het zorgpersoneel en de vrijwilligers deden er alles aan om de spannende gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen, inclusief golfkarretjes, muziek en cadeautjes. “Op een dag vind je de job van je leven”, lacht vrijwilliger Gert achter het stuur van een golfkarretje. “Het is heel fijn om hier mijn steentje bij te dragen.”
 2. Nieuwe bibliotheek opent in centrum van Huldenberg: “Een moderne ontmoetingsplek voor jong en oud”
  Huldenberg

  Nieuwe biblio­theek opent in centrum van Huldenberg: “Een moderne ontmoe­tings­plek voor jong en oud”

  De bibliotheek van Huldenberg heeft een nieuwe thuis gevonden pal in het centrum op het Gemeenteplein. Groter, moderner en gezelliger: de nieuwe bib biedt heel wat voor alle inwoners van Huldenberg. “Stukken zichtbaarder voor de scholen, verenigingen én de eigen collega’s. We verwachten veel van die wisselwerking waar de bib een meerwaarde kan zijn en omgekeerd”, vertelt Jan Peeters.