De dieven konden onder meer via een slaapkamerraam binnen dringen.
Volledig scherm
De dieven konden onder meer via een slaapkamerraam binnen dringen. © Bollen

Inbrekers slaan minstens vijf maal toe in Kessel-Lo

LeuvenDieven hebben vrijdagavond na het invallen van de duisternis op verschillende plaatsen in Kessel-Lo ingebroken. De eerste inbraak werd gemeld omstreeks 19.30 uur. De eigenaar van een huis in het Bruineveld had via zijn alarmsysteem een inbraakmelding gekregen en belde de politie. Verschillende patrouilles haastten zich ter plaatse maar konden enkel vaststellen dat de daders er reeds vandoor waren.

 1. Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoeken in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoe­ken in Leuven en het Hageland

  Op 2 februari vieren we opnieuw Maria-Lichtmis. Geen officiële feestdag, maar wel de ideale gelegenheid voor pannenkoeken. Wij gingen op zoek naar enkele leuke adresjes in Leuven en het Hageland waar je het ‘pannenkoekenfeest’ op gepaste wijze kan vieren. Kies jij voor de klassieke ‘mikado’? Of ga je toch voor een Noorse variant?
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.