Inbraak illustratie
Volledig scherm
Inbraak illustratie © Getty Images

Inbrekers doorzoeken woningen in Voorzorgstraat en op Tervuursevest

LeuvenIn een woning in de Voorzorgstraat en even later op de Tervuursevest in Leuven is donderdag ingebroken. 

 1. Tweede McDonalds is een feit maar wordt Leuven niet stilaan de hoofdstad van de fastfood? “Stijgende aanwezigheid van horeca in Bondgenotenlaan zorgt voor meer beleving”
  PREMIUM
  Leuven

  Tweede McDonalds is een feit maar wordt Leuven niet stilaan de hoofdstad van de fastfood? “Stijgende aanwezig­heid van horeca in Bondgeno­ten­laan zorgt voor meer beleving”

  Leuven telt vanaf vandaag twee restaurants van McDonald’s. Op de Bondgenotenlaan opende vandaag een tweede vestiging. Volgens schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V) toont de komst van een tweede McDonalds in de stad aan dat Leuven weer begint te herleven. “Dit zal een positief effect hebben op alle handelszaken in deze vooraanstaande winkelstraat”, klinkt het optimistisch.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.