Illustratie politie Leuven
Volledig scherm
Illustratie politie Leuven © Vertommen

Inbreker slaat toe tijdens vakantie van bewoners

LeuvenWanneer de bewoners van een appartement op de Tervuursevest in Heverlee donderdag om 11 uur thuiskwamen na een vakantie, stelden ze vast dat er gedurende hun afwezigheid ingebroken werd. 

 1. Legendarisch café Carlisse staat over te nemen: “Tijd om nog meer van het leven te genieten”
  Leuven

  Legenda­risch café Carlisse staat over te nemen: “Tijd om nog meer van het leven te genieten”

  De Carlisse…Vroeger stond de horecazaak op het Ladeuzeplein bekend als ‘het apennootjescafé, tegenwoordig is het eerder de zaak bij uitstek waar je het langst kan genieten van de zon met een originele gin-tonic voor je neus. Of van de woordspelingen van uitbater Nathan Schellens (56), al komt er een einde aan dat verhaal want Nathan en dochter Marie (27) zijn op zoek naar een overnemer. “Het WK wielrennen was een absoluut hoogtepunt in de voorbije veertien jaar”, klinkt het.
 2. Lof en kritiek: oppositiepartij Vooruit reageert op ‘Beloofd is Beloofd’: “Er blijft nog veel werk aan de winkel.”
  Herent

  Lof en kritiek: oppositie­par­tij Vooruit reageert op ‘Beloofd is Beloofd’: “Er blijft nog veel werk aan de winkel.”

  Herent is een gemeente in beweging. Dat was de conclusie van ‘Beloofd is Beloofd’, waarin vijf beloftes van het gemeentebestuur aan de waarheid werden getoetst. Maar ten koste waarvan? Dat vraagt oppositiepartij Vooruit zich af. “Het bestuur had de ambitie uitgesproken om van Herent ‘de beste gemeente’ te maken om te wonen en te leven. Slecht is het hier zeker niet, maar er blijft nog veel werk aan de winkel.”