Volledig scherm
© Vertommen

Inbraakpoging op Herbert Hooverplein

 1. Vluchteling uit krot Appeltans geeft 2-jarig zoontje vuistslagen in buggy: “Ze zitten met 7 opeengepakt in een smerige ruimte”
  PREMIUM
  Leuven

  Vluchte­ling uit krot Appeltans geeft 2-jarig zoontje vuistsla­gen in buggy: “Ze zitten met 7 opeenge­pakt in een smerige ruimte”

  Vuistslagen op het gezicht van zijn 2-jarige zoon liggend in een buggy. Dat kreeg dertiger Abdul S. in de rechtbank ook niet uitgelegd. Zijn advocate probeerde het gedrag van haar cliënt toch te kaderen: “Hij is een Afghaanse vluchteling en ze leven met zeven personen in een smerige flat van de familie Appeltans.” Ze vroeg de rechter om rekening te houden met de omstandigheden en een straf met voorwaarden op te leggen.
 2. Waar houden de cafébazen uit onze regio zich vandaag zoal mee bezig? “Stilzitten kunnen we niet, dus nemen we maar tijdelijk een nieuwe job aan”
  PREMIUM
  Leuven

  Waar houden de cafébazen uit onze regio zich vandaag zoal mee bezig? “Stilzitten kunnen we niet, dus nemen we maar tijdelijk een nieuwe job aan”

  Goed nieuws voor de niet-essentiële winkels in ons land, maar nog geen groen licht voor de horeca. Cafés en restaurants blijven zeker gesloten tot 15 januari. De zoveelste zure appel om door te bijten. Werchterse cafébaas Danny Junior (45) trok samen met onze reporter naar Keerbergen en Leuven om zijn collega’s een hart onder de riem steken, en eens te horen met wat iedereen zich tegenwoordig bezig houdt.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!