Apotheek De Vaart werd als derde op rij geteisterd door inbraakplaag.
Volledig scherm
Apotheek De Vaart werd als derde op rij geteisterd door inbraakplaag. © vertommen

Inbraakplaag teistert apothekers: derde nacht op rij prijs

De Leuvense apothekers houden deze dagen hun hart vast. Voor de derde nacht op rij werd een inbraak in een apotheek vastgesteld. Ditmaal was Apotheek de Vaart aan de beurt. Om binnen te raken, hadden ze een raam stukgeslagen.

1 reactie

 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Zolang dieven geen zware straffen krijgen is het nutteloos om ze op te pakken.
 1. Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewerkers verloren”
  PREMIUM
  Leuven

  Terrassen mogen straks weer open, maar hebben Leuvense uitbaters nog wel genoeg personeel? “We hebben op korte tijd vijf medewer­kers verloren”

  “Gezocht: allround horecamedewerker.” “Gezocht: fulltime bartender.” “Gezocht: sous-chef.” Het zijn maar enkele van de vele vacatures die momenteel in Leuven uithangen. Heel wat personeel heeft tijdens de langdurige sluiting andere oorden opgezocht. “Ik ben opnieuw aan de slag gegaan als psychiatrisch verpleegkundige, en ga dat blijven doen”, getuigt een van hen. Gezien het niet evident is om in allerijl nieuwe chef-koks en bartenders te vinden, heeft Leuvens cafébaas Igor Van Driessche een nieuwe Facebook-groep opgericht.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw