Inbraak in automaten

 1. Willem Delrue maakt op zijn 52ste droom waar na carrière en ontslag bij Proximus: “Ik herstel nu fietsen op locatie”
  PREMIUM
  Leuven

  Willem Delrue maakt op zijn 52ste droom waar na carrière en ontslag bij Proximus: “Ik herstel nu fietsen op locatie”

  Leuven is een nieuwe fietshersteldienst rijker: Swift Bicycle Services. Initiatiefnemer is de 52-jarige Willem Delrue uit Wilsele. Met de oprichting van een mobiele fietshersteldienst maakt Willem naar eigen zeggen een droom waar en dat is zowaar te danken aan zijn ontslag. “Ik werkte bij Proximus en kreeg een mooie uitstapregeling aangeboden. Het is een hele carrièreswitch maar ik ben er helemaal klaar voor”, vertelt Willem.
 2. Leegstand in grootste winkelstraten loopt op maar brengt een McDonalds in de Bond beterschap? “Positief in strijd tegen leegstand maar wel opletten met erfgoed”
  PREMIUM
  Leuven
  7

  Leegstand in grootste winkelstra­ten loopt op maar brengt een McDonalds in de Bond beterschap? “Positief in strijd tegen leegstand maar wel opletten met erfgoed”

  McDonalds zit al in de Kortestraat en heeft een vergunning op zak voor een tweede restaurant op de Bondgenotenlaan in het voormalige pand van The North Face Store. “Het lost de leegstand niet op maar een fastfoodrestaurant brengt wel passage met zich mee”, zegt schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V). Het blijft maar de vraag of de komst van McDonalds op de ooit zo prestigieuze ‘Statiestraat’ een cadeau is voor de toekomst van de winkelstraat.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken